Ara interessa

VII Seminari d'Història Medieval. Territori i medi ambient a Mallorca durant l'edat mitjana (II): la part forana

La segona part del VII Seminari d'Història Medieval tindrà lloc el pròxim divendres 23 de febrer al Monestir de la Real.

El Grup d'Estudis Medievals (GREMED) presenta el programa de la segona part del VII Seminari d'Història Medieval, coordinat pels Drs. Albert Cassanyes i Antoni Mas. La primera es va dur a terme el passat 3 de novembre a l'Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull. En aquesta ocasió, serà el Monesitr de la Real l'encarregat d'acollir el seminari.

La temàtica es torna a ajustar a qüestions com el territori i el medi ambient. Així i tot, en aquesta segona part el cojunt de ponències deixen de tractar la ciutat de Mallorca per centrar-se en qüestions i episodis relatius a la Part Forana.

Aquesta segona part comptarà amb una introduccio a càrrec de la Dra. Maria Barceló, catedràtica emèrita. A ella li seguiran els Drs. Antoni Mas i Jaume Andreu, amb les seves respectives ponències, i un torn de preguntes enfocat al debat entre els assistens i els ponents. Després, el Dr. Josep Amengual i el Dr. Albert Cassanyes faran una ponència conjunta. En darrer lloc, es realitzarà una visita guiada al molí del Dimoni per part d'Aina Aguiló.

Per més informació, dirigiu-vos al següent enllaç.

 

Data de publicació: 21/02/2024